Karabag.com - Uw Online Specialist voor tapijten en kelims!

Dé plek voor het kopen van uw tapijt of kelim. Ervaar zelf onze uitzonderlijke collectie, ongeëvenaarde service en uitgebreide kennis!

Sample banner

Sample banner

Ruim 40 jaar ervaring

Bij Karabag verkopen we tapijten en kelims! Voor ons vertegenwoordigen zij een eeuwenoude kennis die evolueert met de huidige trends. Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in de directe import en verkoop van uit Turkije, Afghanisatan, Nepal, Iran en India afkomstige, authentieke authentieke handgeknoopte oosterse tapijten & handgeweven oosterse kelims van zeer hoge kwaliteit.

Uniek door innovatie en maatwerk

Wij onderscheiden ons door innovatie en service. Zo verkopen wij niet alleen bekende standaard tapijten en kelims. Door creatief te zijn in ontwerpen en door 'te spelen' met kleuren zijn we zeer innovatief en kunnen we aan vrijwel elke klantvraag voldoen. Voor ons is het heel belangrijk dat elk kleed dat wij verkopen uniek is, hetzij in ontwerp, kleur of maat. Karabag is hiermee één van de weinige bedrijven die maatwerk levert waar het gaat om de vraag naar authentieke Afghaanse en Turkse tapijten.

Optimale prijs/kwaliteitverhouding

Bij Karabag bent u altijd verzekerd van een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Doordat we altijd zorgvuldig de ontwerpen, kleuren en maten selecteren, kunnen we u, mede door onze directe invloed op producenten, altijd een optimale prijs/kwaliteitverhouding bieden. Wij zijn altijd voor u op zoek naar de ideale balans tussen bijzonder ontwerp, kwaliteit en prijs!

Betrouwbaar en deskundig advies

Tapijten en kelims zijn verkrijgbaar in zoveel soorten en hebben zoveel bijzonderheden dat het voor u bijna onmogelijk is om alle informatie te bevatten. Zo kunnen het ontwerp, de kleuren en de kwaliteit van tapijten en kelims zo enorm van elkaar verschillen, afhankelijk van het land, dorp, wijk of individuele mensen waar(door) het geproduceerd is.

Dat u niet over al deze kennis kennis kunt beschikken is logisch: Karabag helpt u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Dat is waar wij goed in zijn! Iedereen kan wel tapijten kopen en verkopen, maar helaas beschikken weinig winkeliers in onze branche over de benodigde kennis om aan u uit te leggen of ze een premium of een budget tapijt verkopen. De prijs van een kwaliteitstapijt zoals een Nain kan namelijk tot vijf keer hoger liggen indien het gaat of specifieke serie, kwaliteit of leeftijd.

Gegarandeert de beste kwaliteit

We prijzen onszelf gelukkig dat wij wel over deze productkennis beschikken. Op basis van onze jarenlange kennis en ervaring gaan we dan ook altijd op zoek naar de optimale combinatie tussen prijsvorming, kwaliteit en design. Wij staan dan ook volledig achter de kwaliteit en bijbehorende prijzen van alle tapijten die wij te koop aanbieden! U zult dan ook geen 'uitverkoop' labels zien op onze tapijten. De kwaliteit, het ontwerp en de prijzen van de tapijten zijn immers een van de beste die u kunt krijgen.

Gratis onderhoud tot 2 jaar na aankoop

Naast de specifieke hoogwaardige prijs/kwaliteitverhouding bieden wij onze klanten daarbovenop nog eens levenslange kennis en service aan. Om deze woorden kracht bij te zetten, zijn wij de enige webshop die u een gratis "Karabag Onderhoud Package" aanbiedt bij aankoop van een tapijt of kelim. Voor alle verkopen via onze webshop verlenen wij gratis onderhoud tot 2 jaar na aankoop.

Bekijk onze collectie

Aarzel niet en neem nu een kijkje in onze webshop: https://www.karabag.com. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wij hopen dat u van onze collectie geniet zo veel als wij doen!

 

Graag heet ik u namens het gehele Karabag.com Team van harte welkom!

Berç Bagdasar
General Manager