Leuke weetjes!

Gepubliceerd:

Oosterse tapijt repareren?

Wist u dat niet alle handgeknoopte tapijten even goed gerepareerd kunnen worden? Een van de voornaamste reden is door de knooptechniek zelf. De twee meest voorkomende knopen zijn de Turkse knoop en de Perzische knoop.

Hierbij is de Turkse knoop altijd goed en onzichtbaar te repareren, daarentegen is het vele malen moeilijker op de Perzische knoop goed te repareren, helemaal als het tapijt dunner is geworden door de jaren heen.

Nieuwe voorraad is weer binnen!

Onze collectie is volledig aangevuld en vernieuwd dus absoluut leuk om even bij ons te komen kijken! We hebben zoals altijd de nieuwe voorraad Samarkand's, maar ook prachtige Ikat's, Afghaanse kelims en lijn Gabbeh's. Dit jaar hebben wij bovendien een leuke nieuwe uitbreiding op onze Nepal collectie, de Kharmani!

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Nareg Bagdasar
Verkoop Manager


Karabag.com ontwikkelt door en nieuwe voorraad binnen!

Gepubliceerd:

Karabag.com is druk bezig Europa te veroveren!

Onlangs hebben wij, bij Karabag.com, onze Franstalige website gelanceerd en zijn we druk bezig handgeknoopte kunst voor iedereen toegankelijk te maken! Met name dankzij onze zeer zeldzame collectie van bijzondere tapijten en kwaliteit is de vraag ongeremd blijven groeien! Daarom heeft Karabag.com besloten om een lokaal kantoor in de Nice (Côte D'Azur) Frankrijk te vestigen. Dankzij de strategisch gekozen posities is Karabag.com vandaag in staat in heel Europe te leveren en uitzonderlijke klantenservice te bieden!

Wist u dat onze Samarkand tapijten worden vervaardigd door Turkmeense knopers? De Turkmeense stamhoofden dragen al eeuwenlang hun ervaring en kennis over binnen de familie! Deze kennis wordt bovendien zeer geheim gehouden! De Turkmeense knopers hebben hierdoor een onvergelijkbare hoge kwaliteit en zeer exclusieve karakter!

Vanochtend is onze nieuwe collectie afgeleverd en sindsdien……….uitpakken!!!

Wees de eerste om uw tapijt/kelim te kiezen uit onze nieuwe collectie! Indien u vragen heeft of op zoek bent naar een specifieke maat, kleur of ontwerp, neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per mail!

U kunt natuurlijk ook vrijblijvend bij ons komen kijken.

Nareg Bagdasar
Verkoop ManagerKarabag.com is eindelijk online!

Gepubliceerd:

Na vele maanden werk is Karabag.com eindelijk beschikbaar voor uw online shopping plezier! Of u nu op zoek bent naar een tapijt of kelim, we hebben een prachtige collectie beschikbaar voor u!

Het digitale tijdperk is eindelijk aangebroken voor Karabag.com met onze nieuwste Karabag.com webshop. Gedurende vele jaren weerstond onze zeer succesvolle site www.karabag.nl tijd en technische veranderingen, maar zijn tijd was gekomen en over de afgelopen 6 maanden is onze nieuwe webshop uitgegroeid uit tot een volwassen website.

We werden overspoeld door duizenden technische opties van front-office naar back-office, digitalisering tot fotostudio. Het is zeker één van de meest lonende ervaringen als we kijken naar het eindresultaat.


Druk bezig de Collectie te digitaliseren!

In de komende weken zullen we veel nieuwe producten toevoegen naar mate de digitalisering van meer dan 3.000+ tapijten en kelims vordert. We zullen ze een voor een fotograferen met meer dan 7+ schoten gemiddeld per tapijt of kilim, dat betekent dat er ongeveer 20.000+ foto's genomen moeten worden.

We hebben een prachtige collectie van tapijten en kelims in veel verschillende maten, dus als u nog vragen heeft over een bepaalde grootte, kleur combinatie of ontwerp, dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

De tijd vliegt voorbij en we zijn bijna aan het einde van 2015! Wij, bij Karabag.com willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen een vrolijk kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar te wensen.

Nareg Bagdasar
Verkoop Manager